Veninder med cocktails

Her får du Nordjyllands bedste drinks

Photo: Nicolas Cho Meier

Hvor skal festen starte eller slutte, når du er i Nordjylland? Tjek hvor du får de lækreste, mest innovative og farvestrålende drinks i regionen.

Uden mad og specielt DRIKKE duer helten ikke, kunne vi fristes til at sige. Og ja, vand er helt sikkert sundere, men er du på tur til Nordjylland, er det ok at hygge sig lidt ekstra. Vi har samlet nogle hyggelige og tjekkede tips til, hvor du kan tage en drink, når du besøger regionen – og det gælder uanset om du bare skal have en enkelt ”før-middag-drink”, eller om du og vennerne skal til fest langt ud over aftenen og måske natten …

Læs også: Nordjyllands mest eksklusive restauranter

Vaerft Cocktailbar

Photo:Familien Bühlmann

Vaerft Cocktailbar

Som navnet indikerer, befinder vi os på havnen – nærmere betegnet i den centrale del af Aalborg langs Limfjorden. Vaerft ligger på det nyrenoverede hotel, Pier 5, og har fået sit navn fra Skibsværftet Aalborg Vaerft A/S, der blev grundlagt i 1912 – lidt øst for Vaerft Cocktailbar.

På Vaerft Cocktailbar er havnen trukket helt ind i baren, og her kan man sidde og nyde den maritime stemning, alt imens man hygger sig med spektakulære drinks. Cocktailbaren tilbyder en lang række cocktails, som ikke bare er ”cocktails” – men en oplevelse, hvor alle sanseindtrykkene bringes i spil. Vaerft er ikke bare en almindelig hotel-bar, men et unikt samlingspunkt, hvor alle – og ikke bare hotellets gæster – er velkomne.

Tørst Cocktailbar

Photo:Peter Jørgensen

Tørst Cocktailbar

Velkommen til Skagen – Danmarks absolutte toppunkt – i mere end en betydning. På Tørst er det ikke svært at få slukket tørsten. Baren ligger centralt i den fantastiske ferieby Skagen og byder på klassiske cocktails og en lang række nye og spændende egenproducerede kreationer med inspiration hentet fra de nordiske ingredienser.

Tørst er en uhøjtidelig cocktailbar, som genåbnede i 2020 med nyt koncept og et nyt team bag baren. I den forbindelse blev cocktailbaren udvidet til også at omfatte tapasretter og kvalitetskaffe fra velrenommerede Segafredo. De erfarne bartendere og tjenere er selv fra Skagens-området, og de giver gerne en lille, lokal ”røverhistorie” med i købet.

Bar V

Bar V ligger på Comwell Hotel Hvide Hus – lige ud mod hyggelige Kildeparken og cirka en kilometer fra det allermest centrale Aalborg. Baren har desuden en overdækket terrasse, hvor det er muligt at hygge sig, når vejret tillader det.

På Bar V finder du et særdeles velassorteret cocktailkort, der suppleres af en række lækre specialiteter, hvis du skulle komme med den lille sult.

Struktur

Photo:Struktur

Struktur

Struktur ligger i hjertet af Aalborg på Vesterå – og er rent faktisk både en restaurant OG en cocktailbar. Her kan du altså vælge at spise et godt måltid mad, men også bare gå på opdagelse i det omfattende cocktail-menukort, der udvikles med udgangspunkt i at repræsentere smage, der aldrig har været serveret før.