©  Photo:

Keramikværkstedet Beide B

Keramikværkstedet Beide B er et arbejdende keramikværksted med butik, centralt beliggende på gågaden

Stedet er delt op i zoner til ler-bearbejdning, formgivning, glasurfremstillig, glasering, dekoration, brænding og salg.

Med særlig fokus på det gastronomiske område samarbejder Beide B med to toprestauranter og med Læsø Salt. Udtrykket i gourmetserierne er spinkelt og organisk, elegant og råt.

Der laves også kunstkeramik i to forskellige spor. Det ene spor viser en spontan fabulerende strøm af figurationer. Det andet spor er inspireret af de nære omgivelser i Sæby: Stranden, skoven og det idylliske gamle bymiljø.

Beide B´s ambition er at lave ting, der forbinder os med naturen og historien og fortæller om, hvem vi er. Ting, der er gode nok til at blive lavet, og som vi knytter os til og bruger og beholder i generationer.

Bag kaldenavnet Beide B står Lene Merethe Bertelsen, der har mange års erfaring i at undervise voksne i kunst, og værkstedet tilbyder et introduktionskursus til par eller små grupper. Undervisningssproget er enten dansk eller engelsk. Ring eller send end en sms til + 45 51162906 for at få flere oplysninger og evt. aftale en tid.